ONTDEK, LEER EN GROEI MET ONZE TRAININGEN

Ontdek onze SKJ-geaccrediteerde trainingen en vergroot je professionele vaardigheden. Wij bieden trainingen aan die zijn erkend door de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Of je nu werkt in de jeugdzorg, onderwijs, of een andere relevante sector, onze accreditatie garandeert hoogwaardige en betrouwbare trainingen die jouw expertise naar een hoger niveau tillen.

Voorsteltekst trainer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Oplossingsgericht werken
Binnen de Jeugdzorg wordt met de klanten gewerkt via het oplossingsgericht werken. In de loop van de tijd is bij het voeren van sollicitatiegesprekken met Jeugdzorgwerkers gebleken dat bij afronden van de studie Social Work weinig kennis actief is van deze methodiek. Oplossingsgericht werken is bewezen effectief voor zowel hen die hun hulp ontvangen als hen die hulpverlenen. Klanten worden in hun kracht gezet en medewerkers voorkomen dat zij opbranden door dat ze duurzame veranderingen in het gezin kunnen creëren met behulp van het oplossingsgericht werken. Zij maken zichzelf als het ware overbodig bij goed gebruik van de methodiek.

Oplossingsgericht werken

7 accreditatiepunten

Deze training bestaat uit acht groepsbijeenkomsten. Kinderen en jongeren krijgen aan de hand van oefeningen en in contact met de ander verschillende vaardigheden en technieken aangereikt die hen helpen om met gevoelens van angst en depressie om te gaan.

Vereisten:

– HBO
– Nog iets?
– Nog iets?

Direct aanmelden