GZ-psycholoog | Orthopedagoog Generalist

Ben jij GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist en lijkt het je leuk om als regiebehandelaar een bijdrage te leveren aan de uitbreiding en versteviging van ons diagnostiek- en behandelteam? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Bij Distinto zijn we op zoek naar een daadkrachtige en deskundige

GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist (24-36 uur)

Het diagnostiek- en behandelteam van Distinto bestaat uit enkele orthopedagogen, een kinder- en jeugdpsycholoog en een regiebehandelaar. Tot op heden wordt de inzet van een regiebehandelaar op zzp-basis ingekocht, maar de voorkeur gaat uit naar een regiebehandelaar die verbonden is aan de organisatie. De regiebehandelaar houdt zicht op de voortgang en samenhang van de geboden jeugdhulp, organiseert waar nodig overleg en is aanspreekpunt voor jeugdigen, ouders en andere betrokkenen.

Naast het uitvoeren van diagnostiek en behandeling is het diagnostiek- en behandelteam ook betrokken bij complexe casuïstiek binnen de verschillende afdelingen van Distinto. De kwaliteit van de jeugdhulp wordt geborgd door het volgen van scholing en opleidingstrajecten, maar ook door kennisdeling met externe samenwerkingspartners. Het werken volgens richtlijnen, protocollen en het Evidence Based Practice principe is een belangrijk uitgangspunt. Behandeling is doorgaans maatwerk. Daarom is er veel professionele ruimte om flexibel, creatief en doelgericht in te spelen op de hulpvraag van de klant.

Wat vragen we van jou?
Je werkt als regiebehandelaar, bent werkbegeleider van het diagnostiek- en behandelteam en voert zelf ook behandelingen uit. Vanzelfsprekend ben je enthousiast en gemotiveerd om jeugdigen en gezinnen de best mogelijke hulp te bieden. Je houdt van afwisseling in je werk en hebt een ondernemende persoonlijkheid waarmee je het diagnostiek- en behandelteam verder helpt ontwikkelen en uitbreiden. Je weet structuur aan te brengen en mensen te inspireren. Je bent creatief, oplossingsgericht en communicatief sterk. Daarnaast:

  • Heb je de opleiding tot GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist afgerond
  • Ben je BIG/NIP/NVO/SKJ geregistreerd
  • Heb je expertise op gebied van psychiatrische problematiek
  • Beschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen

We bieden jou:

  • Een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de cao Jeugdzorg
  • Een dynamisch team van betrokken collega’s
  • Een uitdagende werkomgeving
  • Veel ruimte voor eigen initiatief
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@distinto.nl. Bel voor meer informatie naar Helma Kaashoek: 06 – 53659356 of helmakaashoek@distinto.nl.