Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Bij Distinto krijgen we energie van denken in oplossingen en écht betrokkenheid zijn bij kinderen, jongeren en gezinnen die te maken hebben met psychiatrische problemen. Bekijk onze vacatures op deze pagina eens. Wellicht ben jij diegene die ons team kan versterken!

Meer over Distinto >

Wij zoeken een toffe peer!

In onze organisatie hebben wij een enorme fruitschaal aan medewerkers. Allemaal fijne medewerkers, met een glanzende carrière, gezond, prettig in de omgang en stevig in hun werk. Maar wel voornamelijk appels. We missen toffe peren. Of beter: onze klantjes missen toffe peren. Want we gunnen onze jonge peertjes, juist in deze belangrijke periode van hun leven, ook hulp van stoere mannen met wie zij zich kunnen identificeren. Variatie is belangrijk en daarom zoeken wij voor onze organisatie een toffe peer!

“Een plek waar je de kans krijgt om te groeien en jezelf te ontwikkelen tot een (nog) betere professional.”  

“Ik kan met trots vertellen aan anderen dat ik bij Distinto werk omdat we persoonlijk en betrokken zijn bij onze klanten en vanuit deze relatie werken aan het welzijn van onze klanten.”  

“De oprechtheid, het enthousiasme en de eerlijkheid van kinderen geven mij energie. Daarnaast maakt de samenwerking met een enthousiast team van collega’s het werk ook extra leuk!” 

Vacatures

GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist

GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist

Ben jij GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist en lijkt het je leuk om als regiebehandelaar een bijdrage te leveren aan de uitbreiding en versteviging van ons diagnostiek- en behandelteam? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Bij Distinto zijn we op zoek...

Lees meer
Jeugdzorgwerkers

Jeugdzorgwerkers

Wil jij graag aan de slag als jeugdzorgwerker? Bij Distinto in Barendrecht hebben wij diverse vacatures. Binnen onze organisatie kun jij jezelf volop ontwikkelen. Als jeugdzorgwerker bij Distinto bied je jeugdhulp aan kinderen en jongeren met psychiatrische...

Lees meer
Jeugdhulp op school

Jeugdhulp op school

Distinto biedt begeleiding en behandeling aan kinderen en jongeren van vier tot achttien jaar die te maken hebben met psychische of psychiatrische problematiek. Te denken valt aan ADHD, autisme, angst, depressie, trauma of hechtingsproblematiek. De organisatie zet...

Lees meer

Stageplaatsen

Distinto biedt jaarlijks stageplaatsen aan HBO (vanaf leerjaar 2) en MBO (vanaf leerjaar 3) studenten. Ook voor studenten Ad PEP (Associate degree Pedagogisch Educatief Professional) hebben wij stageplaatsen beschikbaar.

Ben jij op zoek naar een stageplaats? Neem dan contact op met Naomi Eggebeen-Put: 06 – 40 23 42 20 of naomiput@distinto.nl

Distinto is een erkend leerbedrijf, geregistreerd door de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).