Jubileum

Distinto bestaat 12,5 jaar! Op 21 september 2023 organiseren we daarom een feestdag voor onze medewerkers en vrijwilligers. Het is indrukwekkend hoe zij zich dagelijks inzetten voor kwetsbare kinderen en gezinnen en daarom willen we hen op deze dag in het zonnetje zetten. Wilt u ook uw waardering uitspreken in de vorm van een compliment of wilt u onze organisatie steunen met een financiële bijdrage? Op deze pagina leest u hoe u dit kunt doen!

Steun met een compliment

Onze medewerkers en vrijwilligers doen hun werk met hart en ziel. Hun doel: een omgeving creëren waarin kinderen veilig en gezond op kunnen groeien. Iedereen draagt hier vanuit zijn of haar plek in de organisatie aan bij.

Maakt uw kind gebruik van ons aanbod, of bent u op een andere manier bij het werk van Distinto betrokken en wilt u een specifieke medewerker of vrijwilliger van Distinto in het zonnetje zetten? Vul dan het formulier in door de QR code te scannen óf op deze link te klikken en vertel waarom diegene volgens u een lintje verdient!

Steun met een gift

U zult ongetwijfeld meekrijgen vanuit de media dat het in de jeugdzorg momenteel geen ‘vetpot’ is. Door de stijging van kosten enerzijds en bezuinigingen vanuit de overheid anderzijds hebben veel organisaties het in financieel opzicht niet makkelijk en moet de hand op de knip. Dit geldt ook voor Distinto. We zijn altijd op zoek naar manieren om de extraatjes voor de kinderen (te denken valt aan uitstapjes, een lekkere traktatie, nieuw spelmateriaal, e.d.) en medewerkers (een teamdag, geregeld een blijk van waardering, of – zoals nu – een jubileumfeest) te kunnen bekostigen. Wilt u Distinto steunen met een anonieme gift? Scan dan de QR code of klik erop en maak een bedrag naar keuze over via IDEAL. Alvast hartelijk dank – wij zorgen ervoor dat uw gift goed besteed wordt!

Steun met een advertentie

In september verschijnt ons jubileumblad! Dit blad is bedoeld voor (ouders van) jeugdige klantjes, medewerkers en stakeholders (gemeenten, scholen en andere samenwerkingspartners) van Distinto. We hopen dat we dit blad kostenneutraal kunnen uitbrengen, door middel van het plaatsen van advertenties. Ben u ondernemer? Wellicht is het interessant voor u om uw bedrijf onder de aandacht te brengen in ons blad. Met een oplage van 1000 is het bereik aanzienlijk. De exemplaren worden namelijk lang bewaard en regelmatig bekeken.

Benieuwd naar onze adverteermogelijkheden? Klik hier!

Bent u geen ondernemer, maar kent u wel ondernemers? Stuur de link naar deze pagina dan gerust aan hen door!

Uw bedrijf in ons blad?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Inge Terlouw. Zij is bereikbaar via communicatie@distinto.nl of 06-40928329.