Stageplekken

Ben jij op zoek naar een
leuke en leerzame stageplek?

Je kunt bij ons stagelopen op de volgende afdelingen:

 • Opvang
  Distinto biedt dagopvang en logeeropvang aan. Er is dagopvang op woensdag en zaterdag. Er wordt gewerkt met een overzichtelijke structuur en rustmomenten op vaste tijden. We vinden het belangrijk dat ouders én kind leren, samen ontwikkelen en zonder hulp verder kunnen.
 • Learn2do
  We bieden op onze eigen locatie een programma aan (Learn2Do) voor kinderen en jongeren die niet in staat zijn om naar school te gaan. Learn2do biedt deze kinderen de mogelijkheid om te leren en te ontwikkelen in een voor hen passende omgeving met als doel terugkeer naar school.
 • Jeugdhulp op school
  Met enkele scholen hebben wij de afspraak dat er onder schooltijd één vaste begeleider van Distinto op school aanwezig is voor alle leerlingen die vanwege hun (gedrags-)problematiek extra zorg een aandacht nodig hebben.
 • Begeleiding aan huis
  Individuele begeleiding wordt thuis gegeven om de gezinssituatie te veranderen, zodat voor het kind een betere thuissituatie ontstaat.

Ben je enthousiast geworden?
Neem dan contact op met Naomi Eggebeen – Put. Haar telefoonnummer is 06 – 40 23 42 20 en e-mailadres: naomiput@distinto.nl.
Je kunt ook het formulier hiernaast invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Solliciteer op een stageplek

Je naam
E-mailadres
Telefoonnummer
In welk jaar van welke opleiding zit je nu?
In welke periode wil je stagelopen
Ik wil stagelopen op de volgende afdeling
Max. bestandsgrootte: 128 MB.